Lease

Batavus, Koga en Sparta ontzorgen lease volledig!

Bij een leasefiets van Batavus of Sparta Lease hoort een all-inclusive service- en onderhoudspakket. Batavus of Sparta Lease zorgt voor onderhoud en voor reparaties zoals bijvoorbeeld een lekke band of ketting eraf. Mooi geen gedoe dus of vieze handen. Ook de aansprakelijkheid- en diefstalverzekering zijn geregeld. Na diefstal kun je een nieuw contract afsluiten en schade wordt door je dealer gerepareerd. En als het nodig is, houdt dit servicepakket zelfs in dat je fiets wordt opgehaald binnen de EU.

Kopen of leasen?

Waarschijnlijk is de consument gewend om bij een grote aanschaf als een elektrische fiets gewoon te kopen. Dat betekent een flinke uitgave en zo’n fiets vraagt om specialistisch en regelmatig onderhoud. Hoe hoog die onderhoudskosten uitpakken, is op voorhand lastig in te schatten.

Het voordeel van leasen is dat je die aanvankelijke grote investering in 1 keer niet hoeft te doen als je leaset. De kosten die volgen zijn helder en uitgedrukt in een overzichtelijk bedrag per maand. In dit bedrag zitten ook alle kosten voor onderhoud, garantie, pechhulp onderweg, verzekering bij schade en diefstal. Herinneringen voor een onderhoudsafspraak ontvangt de consument gewoon via de mail en is er iets aan de hand met de fiets? Dan meldt de consument zich bij jou als dealer voor vakkundige reparatie. Verder kunnen consumenten gebruik maken van speciale Batavus, Sparta of KOGA aanbiedingen die ze indien gewenst per mail ontvangen. En dan is er nog het belastingvoordeel dat bij zakelijk leasen kan horen als je hier afspraken met je werkgever over maakt. Netto kan de zakelijke leasefiets wel heel erg voordelig uitpakken. Al met al is leasen dus meer dan het overwegen waard.

Voordelen van lease

Comfortabel en ontspannen fietsen op een nieuwe (elektrische) fiets tegen een vriendelijke prijs. Een overzichtelijk maandelijks leasebedrag* waarbij je precies weet waar je aan toe bent. Een zeer uitgebreid servicepakket, met bijvoorbeeld onderhoud en reparatie. Pechhulp in de EU, mocht dat nodig zijn. En kan je via je werkgever of als zelfstandige via je onderneming leasen, dan biedt dat aantrekkelijke fiscale voordelen.

Hoe werkt het?