Reparatie en onderhoud

Dezelfde dag nog naar huis met een gerepareerde fiets?
Dat kan bij ons! Lever tussen 09.00 en 10.00 je fiets in en dan zorgen wij dat hij einde van de middag voor u klaar staat!

Onderhoud aan uw fiets

Wij voeren alle normaal voorkomende werkzaamheden uit aan elk type/merk fiets zonder electra. Daarnaast voeren wij enkel reparaties uit aan elektrische fietsen van de merken die wij hier verkopen (Batavus, Sparta, Knaap, Koga, Lacros) en eventueel andere merken als deze een middenmotor hebben van Bosch of Shimano.

Net zoals bij de reparatie aan uw fiets is voor onderhoud geen afspraak nodig. U kunt dinsdag tot en met vrijdag uw fiets langsbrengen tussen 09.00 en 10.00, wij zorgen er dan voor dat uw fiets aan het einde van de middag weer voor u klaar staat.

Reparatie aan uw fiets

Wij werken zonder afspraak. U kunt de fiets van dinsdag t/m vrijdag langsbrengen tussen 09.00 en 10.00, wij zorgen er dan voor dat uw fiets aan het einde van de middag weer voor u klaar staat.

Op zaterdag voeren wij geen reparaties of onderhoud uit aan uw fiets, tenzij wij anders met u hebben afgesproken. Wij stellen het op prijs als u zaterdag geen fietsen langsbrengt voor onderhoud na het weekend.

Op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) zijn wij gesloten.

wegens vakantie is de werkplaats gesloten vanaf 6 augustus t/m 26 augustus !!

Aanstaande zaterdag zijn wij met Koningsdag gesloten!